Üdvözöljük az oldalunkon!

Főoldal

Munkahelyi biztonság
Mesterségek
Egészségügy
Gasztronómia
Sport
Többi

Rólunk

A JOBTEX Kft. 2004-ben alakult és telephelye az Észak-Komáromhoz tartozó Őrsújfalun található.

Fő profilja munkaruhák gyártása az egészségügyben, gasztronómiában és más területen dolgozók számára. Termékeinkre a színvonalasság, kényelem, modern dizájn, bevizsgáltatott alapanyagok használata jellemző. A JOBTEX Kft. modern épületének legfontosabb része a nagykapacitású varró- és vágóműhely. Vásárlóink a kínált modellekből választhatnak, melyeket a megrendelő igényei szerint módosíthatunk, de lehetőség van egyedi modellek tervezésére és gyártására is.

20 +

ÉV
TAPASZTALAT

A cég a svájci Hälg Textil AG leányvállalata.

SZOLGÁLTATÁSOK

GYÁRTÁS MEGRENDELÉSRE

150 +

Elégedett ügyfél

Megrendeléseit és kéréseit
küldje el nekünk e-mail címünkre:
info@jobtex.sk
vagy hívja fel
az ügyfélszolgálatunkat:
+421 35 778 2421
(Hé-Pé: 6:30-15:00)

ELŐNYÖK, MELYEKET KÍNÁLUNK:

Szabásmódosítás

A kínálatunkból kiválasztott termékeken anyag-, szabás- és formamódosításokat végezhetünk el, figyelembe véve a speciális igényeket.

Cégi identitás

A megrendelt ruhákat egyedivé tehetjük hímzéssel vagy nyomtatással.

Minőség

Kiváló minőségű, tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagokkal dolgozunk.

Design

Lehetőséget biztosítunk egyedi ruhatervezésre, gyártásra.

Kisvállalkozóknak

Nálunk kisebb mennyiséget is rendelhet.

Előnyeink

FENNTARTHATÓSÁG

A textiliparban a fenntarthatóságra való átállás nemcsak környezetvédelmi, hanem gazdasági és társadalmi okokból is szükséges lépés.

Cégünk számára nagyon fontos a környezetvédelem. A megújuló energiaforrások használata kíméli a környezetet, ezért olyan fotovoltaikus rendszert építettünk ki, amely lehetővé teszi a termeléshez szükséges villamos energia ökológiai úton történő előállítását.

Minőségi és az előírt normáknak megfelelő alapanyagok felhasználásával meghosszabbítjuk termékeink élettartamát, ezáltal csökkentjük a hulladékmennyiséget.

A hagyományos textilipart gyakran éri kritika, a tisztességtelen munkakörülmények, az alacsony munkavállalói bérek, a gyermekmunka és más etikátlan gyakorlatok miatt. Cégünk ezzel szemben biztosítja dolgozóinak a korszerű, biztonságos munkakörülményeket és a megfelelő bérezést.

Termékminőség
95%
Formaterv
93%
Gyorsaság
89%

580 +

Boldog ügyfél

TANÚSÍTVÁNYAINK

Mérettáblázat

GYAKORI KÉRDÉSEK

Itt megtalálja ügyfeleink leggyakrabban feltett kérdéseit és a megrendelését segítő információkat:

Hívjon telefonon vagy írjon nekünk az email címünkre.

Szívesen segítünk a szükséges termékek kiválasztásában. Ügyfélvonalunk minden munkanapon 7:00-től 14:30 óráig elérhető. Személyes találkozó alkalmával szívesen megmutatjuk kínálatunkat.

Nem, nem kínálunk ilyen expressz szállítási időt. Nem raktárkészlettel dolgozunk, hanem a megrendelt darabokat az Ön megrendelése alapján gyártjuk le.

Fizetni csak banki átutalással lehetséges.

Természetesen, megrendeléskor kérjük megadni a számlázási adatokat.

Kérésre a kért modellhez mérettáblázatot küldünk, mely alapján kiválaszthatja, hogy melyik nagyságra van szüksége. A mérést legcélszerűbb szabó-centiméterrel elvégezni, és a kapott adatok alapján kiválasztani, hogy melyik méret felel meg Önnek.

Először is vessen egy pillantást a mérettáblázatra, hogy tudja, mely méreteknél szükséges a módosítás. Modelljeinket meghosszabbíthatjuk vagy lerövidíthetjük, beállíthatjuk az ujjak hosszát, stb. Egyedi igények esetén egyedi varrást is vállalunk.

Igen, extra nagy méreteket is varrunk.

Természetesen, több színváltozat közül választhatnak ügyfeleink.

PARTNEREINK

Akcióink